Wij helpen u graag!

Is uw pc of laptop defect? Dan kunt u deze bij ons brengen waarna wij deze in onze professionele werkplaats gaan onderzoeken en u op de hoogte houden van onze bevindingen en voortgangen.

Niet zeker waar het probleem zit? Dan komen we graag bij u langs!

Dit is de kracht van KVproIT, wij zijn flexibel, u hoeft niet per se de deur uit, als u de voorkeur geeft aan een huisbezoek komen we gewoon bij u aan huis.
Een groot deel van de storingen kunnen we vaak bij onze klanten thuis oplossen, als dit onverhoopt niet lukt nemen we de machine in overleg mee zodat we deze in onze werkplaats aan een dieper onderzoek kunnen onderwerpen.

Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar. Bent u overdag afwezig, dan komen we ’s avonds bij u langs. Ook ’s zaterdags kunnen we u thuis ondersteunen.

Bent u op zoek naar iets nieuws?

Een nieuwe pc of laptop, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom aan de Industrieweg 17 te Nieuw Buinen bevat een assortiment aan pc’s, laptops, monitoren en printers, en staat uw keuze er niet bij dan kunnen wij deze zeer snel leveren!
Ook voor een nieuwe virusscanner, inktpatronen of andere onderdelen kunt u bij ons terecht.

We bieden qua computersystemen een aantal standaard configuraties aan, maar we kunnen elk gewenst systeem voor u samenstellen en binnen zeer korte tijd leveren.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies zien we u graag langs komen.
U bent van harte welkom!